Training & Workshops

Haal alles uit jezelf en word de beste versie van jezelf. Ontwikkel je talent met onze workshops, trainingen of masterclasses. Bekijk hier ons trainingsoverzicht en workshopprogramma’s voor studenten, starters en (young) professionals.

Thema's

Solliciteren en profileren voor introverten

Tijdens de workshop 'Solliciteren en profileren voor introverten' leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken.

Ontdek je Talent

Je talent is je meest kostbare bezit. De workshop 'Ontdek je Talent' moedigt je aan om je eigen talent te leren kennen en het met plezier in te zetten.

‘Guerrilla Solliciteren’ met Michel Jansen

Michel Jansen leert je op een nieuwe manier naar je arbeidsmarkt te kijken en je stoer, doelgericht, maar authentiek te presenteren. Ideaal voor loopbaanevents- en congressen. Creatief solliciteren!

Je CV is je visitekaartje

Leer tijdens de workshop 'Je CV is je visitekaartje' hoe je een professioneel CV opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan.

Dress Impress Success

Tijdens een sollicitatie krijgt je maar één kans om een verpletterende eerste indruk te maken. Tijdens de workshop 'Dress, Impress, Success' leer je hoe je dat doet!

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop 'Winnen met LinkedIn' hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren. Veel inzichten en actiepunten.

Je bent wie je kent

Je leert netwerken op een manier die past. Op een leuke, inspirerende en laagdrempelige wijze leer je hoe je duurzame win-win relaties opbouwt en gaan wij in op jouw netwerkdoel.

Onderhandelen als een baas

Tijdens de workshop ‘Onderhandelen als een baas’ ontwikkel je vaardigheden om te onderhandelen op je werk, thuis en op school. Je leert goed omgaan met de belangen van de ander en die van jezelf.

Personal Branding

Tijdens 'Personal Branding op de arbeidsmarkt' krijg je inhoudelijke tips en tools die je kunt gebruiken om je Personal Brand te ontdekken, ontwikkelen en authentiek te vermarkten.

Pitch Jezelf

Tijdens de interactieve workshop 'Pitch Jezelf' bouwen we stap voor stap aan jouw pitch. Deze workshop is lekker praktisch en bestaat uit: Overtuigend presenteren, Creativiteit, Pitchen en Feedback.

Solliciteren met Social Media

Tegenwoordig is Social Media onmisbaar om je netwerk uit te breiden, voor je online profilering en als sollicitatietool. Tijdens de workshop leer je hoe je dit goed gebruikt.

Weerbaar naar Succes

Met dit loopbaan- en weerbaarheidsprogramma gaan we op een inspirerende manier werken aan zelfkennis, zelfsturing en zelfvertrouwen van jongeren. Leer vertrouwen op je eigen kracht en talent!

Arbeidsethos: werkplezier is een werkwoord

Werk als platform voor geluk. Duurzaam inzetbare werknemers zijn hun gehele arbeidsleven gezond, gemotiveerd, competent en productief. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten helpt je bij het voor elkaar krijgen van je zaken. Je zet de ander centraal en probeert de ander positief te stemmen zodat hij bereid is om zaken te doen met je. Zakendoen is gunnen.

Loopbaan YOGA

Door middel van een fysieke activiteit, ademhalingsoefeningen en meditaties gaan wij diverse loopbaanvragen onderzoeken en ervaringen delen met elkaar.
Ontvang ons GRATIS E-zine: