Maak de match tijdens de WerkWeek | 13 – 17 februari

Written by Project014 10 februari 2017

slider-werkweek-1250x400px
Team Aanpak Jeugdwerkloosheid en de arbeidsmarktregio’s organiseren van maandag 13 tot vrijdag 17 februari 2017 de WerkWeek. In heel Nederland vinden dan evenementen plaats waar jongeren en werkgevers elkaar ontmoeten om de match op werk of op stage te maken.

Jongeren verdienen een goede start

Alle jongeren verdienen een goede start met een eerlijke kans op werk. Belangrijk voor jongeren zelf én voor de samenleving. Werk maakt dat je mee kan doen, je talenten kan ontwikkelen en je leven tot een succes kan maken.

Maak de match!

In je eentje de weg naar werk vinden is niet voor alle jongeren vanzelfsprekend. Zo maken een verkeerde studiekeuze, matige werknemersvaardigheden, ineffectief zoekgedrag, negatieve beeldvorming en het ontbreken van een diploma het vinden van werk extra moeilijk. Voor deze jongeren organiseert Team Aanpak Jeugdwerkloosheid de WerkWeek Matchen op Werk. Van maandag 13 tot vrijdag 17 februari maken we samen met scholen, werkgevers en professionals bij gemeenten, UWV en uitzendorganisaties de match op werk. Tijdens de WerkWeek worden in het hele land evenementen georganiseerd waar jongeren, werkgevers en professionals elkaar ontmoeten. En bieden we professionals tools en tips om het matchen op werk te verbeteren. Tijdens de slotdag geven we professionals een podium en inspireren we hen om te blijven investeren in het matchen op werk.

Loopbaan Lounge

Projectbureau 014 organiseert de Loopbaan Lounge tijdens de WerkWeek. Deze is op dinsdag 14 februari in Bibliotheek Rotterdam.

Blijf elkaar ontmoeten

De WerkWeek is onderdeel van de Aanpak Jeugdwerkloosheid. Ook na de WerkWeek blijven jongeren, werkgevers en professionals elkaar ontmoeten. Zo maken we keer op keer de match op werk. Want alleen dan geven we alle jongeren de kans die ze verdienen.

 

werkweek


Over Project014

Training, Events & Leerconcepten.

info@project014.com | http://www.project014.com