Events & Leerconcepten

Al onze programma’s zijn te verdelen onder de thema’s Loopbaan, Burgerschap en Mediawijsheid. Hier vind je een overzicht van onze programma’s, events en leerconcepten.

Thema's

Jouw Medialab.nl

Jouw Medialab is gespecialiseerd op het gebied van mediawijsheid, digi skills en e-cultuur in het onderwijs. Wij verzorgen leerconcepten, workshops, ouderavonden en experimenten voor leerlingen, lera

Loopbaan Lounge

De Loopbaan Lounge is jouw platform voor praktische loopbaaninspiratie, powershops en het uitbreiden van je netwerk. Iedere tweede dinsdag in Bibliotheek Rotterdam.

Careerfest NL

Maak werk van je carrière en vind jouw droombaan op Careerfest. Hét loopbaanfestival voor studenten, starters en young professionals.

Het CV Loket

Het CV Loket wordt regelmatig ingezet op loopbaanevenementen en carrièrebeurzen om de bezoekers te voorzien van de beste cv-adviezen en cv-trainingen.

Talkshow: Vraag het de Recruiter

Vraag de recruiters het hemd van het lijf tijdens de talkshow ‘Vraag het de Recruiter’

Project JIJ: Jouw Ideale Job

Project J.I.J. is een trainingstraject waarbij wij studenten, starters en young professionals in drie maanden klaarstomen voor de arbeidsmarkt.

Theateravond: ‘Your Dreams, Your Inspiration’

Theateravonden over de weg naar meer Werkgeluk Werk kan best…

Leiderschap in Loopbaan – inspiratiesessies

Hoe beweeg jij naar leuker, succesvoller en duurzamer werk? De wil om jezelf te (blijven) ontwikkelen is het meest efficiënte middel om aangesloten te blijven op een snel veranderende arbeidsmarkt.

Inspiratiecongres ‘De mooiste vrouwen van de Wereld’

Een event dat draait om de Rotterdamse #Girlboss. Snel meer…

Powerpoint Karaoke Lounge

Verbeter je improvisatie- en presentatieskills door onbekende slides te presenteren…

Guerrilla Solliciteren

​'Met een lach, hard praktisch, creatief, doelgericht en lekker concreet.' Zo wordt de workshop 'Guerrilla Solliciteren' omschreven door deelnemers en klanten.

Workshops, trainingen en masterclasses

Jij wilt alles uit jezelf halen en de beste versie van jezelf worden. Ontwikkel je talent met een workshop, training of masterclass van ons Trainingsloket. Bekijk ons trainingsoverzicht.
Ontvang ons GRATIS E-zine: