Guerrilla Solliciteren™ op Carrière-Event met o.a. Humberto Tan

Written by Project014 15 maart 2016
Donderdag verzorgen wij onze workshop Guerrilla Solliciteren™ tijdens het Carriere-Event van HvA. Studenten van E.V.A. (Excellentievereniging Amsterdam) hebben een erg goed programma samengesteld.
 HumbertoTan MichelJansen Project014 HvAHumberto Tan, niet alleen inspirerend tijdens de ‘late night‘ maar ook ‘during the day‘. En wel bij de Hogeschool van Amsterdam op de Amstelcampus, tijdens hét ‘Carrière Event’ speciaal voor HvA-studenten en -alumni. Op 17 maart zijn er workshops te volgen die bijdragen aan de zoektocht naar een baan, er zijn diverse special guests en je kunt speeddaten met interessante werkgevers. Maak werk van je toekomst!

Programma
Van CV check tot LinkedIn Training, Guerrilla Solliciteren, coaching pitchen, meer workshops, special guests, mindfulness, speeddates met werkgevers en beats & bites! Op het Carrière-Event vertellen verschillende bekende sprekers (waaronder presentator Humberto Tan en Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing) hun verhaal. Zij beantwoorden jouw vragen over werk, keuzes maken, jezelf presenteren en weten waar je kansen liggen. Ook kun je verschillende workshops volgen en zijn er topmensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector aanwezig.

Onder het motto ‘Maak werk van je toekomst’ ontdek je op deze dag nieuwe mogelijkheden, kun je netwerken met medestudenten en werkgevers en adviseurs en meedoen aan activiteiten die jou helemaal klaar maken voor je toekomst als professional.

Dit staat er op het programma van het Carrière-Event:

  • Humberto Tan: Q&A Ask Humberto!
  • Tanja Jadnanansing (lid van de  Tweede Kamer, woordvoerder beroepsonderwijs PvdA)
  • Roel Meijvis (stand-up comedian)
  • 10 workshops: Van het geven van een perfecte pitch tot profileren op LinkedIn en andere social media
  • Carrièrestraat: Speedcoaching, LinkedIn fotograaf, kledingadvies, CV-check en meer!
  • Informatie over carrieremogelijkheden bij verschillende werkgevers, waaronder RAI, Rabobank, Unique, Albert Heijn, Dit is Wijs, Young Financials en meer

HumbertoTan


Workshops:

Er zijn twee workshop-rondes. De meeste workshops kun je in ronde één en twee volgen. Alleen Mindfulness en Tai Chi worden maar één keer gegeven. Let op! De eerste ronde start om 15:30 uur en de tweede ronde om 18:00 uur. Je ontvangt tijdig een e-mail met informatie over de locatie van jouw workshop.

– Voor jezelf beginnen
– Mindfulness
– Stressvermindering door Tai Chi
– Geldzaken voor starters
– Snelkookpan Netwerken
– Elevator Pitch
– Succes met LinkedIn
– How to manage tension inthrilling social situations (Engels)
– Brand You (Engels)
– Guerrilla Solliciteren™

Guerrilla Solliciteren workshop


Over Project014

Training, Events & Leerconcepten.

info@project014.com | http://www.project014.com