Verslag Guerrilla Solliciteren: ‘Wat nou als het wel lukt?’

Written by Project014 3 januari 2017

Net voor de kerstvakantie startte reisde Michel naar Amsterdam, want hij mocht hier een groep ambitieuze studenten (de toekomstige juristen, fiscalisten en engineers) trainen en voorzien van een dosis loopbaaninspiratie tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren met Michel Jansen’.
De deelnemers schreven hier een verslag over.

‘WAT NOU ALS HET WEL LUKT?’

Een interessante quote die ter sprake kwam tijdens de workshop Guerrilla Solliciteren en waarvan we met alle zekerheid kunnen zeggen dat het een lange tijd in de gedachten van veel deelnemers zal blijven hangen. De workshop Guerrilla Solliciteren: erachter komen dat het soms anders kan!

pwc-guerrilla-solliciteren-project014-dec2016-4

 

BOVENAAN DE LIJST

Als we even terug kijken naar de workshops die het afgelopen jaar binnen onze organisatie hebben plaatsgevonden dan staat Guerrilla Solliciteren ongetwijfeld bovenaan de lijst. Ook dit jaar hebben de deelnemers genoten van deze super interessante en nuttige workshop! Waarom heet de workshop eigenlijk ‘Guerrilla’ Solliciteren? Deze workshop biedt jouw namelijk de tools om je bij een sollicitatie te onderscheiden van de overige, misschien wel honderden, kandidaten!

pwc-guerrilla-solliciteren-project014-dec2016-6

DE TRAINER

Een deskundige, enthousiaste en motiverende trainer, een overdosis aan interactiviteit and last but not least: humor, zijn kernbegrippen die deze workshop het beste beschrijven. Hier moeten we de trainer Michel Jansen van @Project014, die tevens werkzaam is als recruiter, natuurlijk enorm voor bedanken!

 

Dat zal hoogstwaarschijnlijk de reden zijn geweest waarom wij na afloop van de workshop in de bus nog steeds aan het bespreken waren wat we allemaal geleerd hadden!

De participerende studenten waren er onwijs onder de indruk van hoe de trainer de theorie concretiseerde met simpele, maar heldere voorbeelden waardoor de deelnemers zich in een oogopslag erin konden herkennen! Dat zal hoogstwaarschijnlijk de reden zijn geweest waarom wij na afloop van de workshop in de bus nog steeds aan het bespreken waren wat we allemaal geleerd hadden!Zo vertelde de trainer dat je mee moet gaan met de veranderingen om je heen en dat mede hierdoor de old fashion way van solliciteren niet meer effectief zou kunnen zijn. Je moet dus noodgedwongen je blik werpen op andere manieren en kansen grijpen. Tijdens de workshop vertelde de trainer ons hoe je deze kansen kunt herkennen, creëren en grijpen!

Soms is het juist handig om op een buitengewone wijze te werk te gaan, want wat nou als het wel lukt?

Heb jij deze workshop gemist? Mis deze kans de volgende keer dan niet en meld je aan!

pwc-guerrilla-solliciteren-project014-dec2016-2


Over Project014

Training, Events & Leerconcepten.

info@project014.com | http://www.project014.com