De meest getalenteerde studenten leren creatief solliciteren

Written by Project014 18 mei 2016

Op woensdag 18 mei 2016 verzorgen wij een training over creatief, authentiek en doelgericht solliciteren voor Socrates Netwerk.

Guerrilla Solliciteren - Socrates

High Potentials
Socrates is een uniek, interdisciplinair netwerk van de meest getalenteerde studenten in Nederland, ondersteund door verschillende lokale organisaties. Het lidmaatschap is enkel weggelegd voor ‘high potentials’ die zich doelgericht verder willen ontwikkelen op het gebied van kennis, kunde en karakter.

Het Socrates Netwerk wordt beheerd door Socrates International, dat tevens het overkoepelende bestuursorgaan is. Socrates Nederland is als stichting verantwoordelijk voor alle zaken in en omtrent Socrates in Nederland. Het Socrates Netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 7500 studenten en werkt samen met circa 250 partners.

Guerrilla Solliciteren workshop

Chapters
Chapters zijn regionale kweekvijvers van toptalent, netwerken van ambitieuze leerlingen en studenten die het maximale uit zichzelf willen halen. Het zijn onafhankelijke grassroots organisaties die in universiteitssteden voor een activiteitenaanbod zorgdragen.

Workshop Guerrilla Solliciteren
Op woensdag 18 mei verzorgen wij de training Guerrilla Solliciteren in samenwerking met Talentsbook.nl voor chapter Rotterdam.

In deze workshop gaan we op inspirerende en interactieve wijze kennis met andere sollicitatiestrategieën. Je leert om op een nieuwe manier naar je arbeidsmarkt te kijken en jezelf op een stoere, doelgerichte en authentieke manier te presenteren.

Jouw organisatie, loopbaanevent of project
Lijkt deze workshop je goed voor jouw school, organisatie, loopbaanevent of project? Neem dan contact met ons op via info@project014.com of 010-8220761

Deze scholen gingen jou in 2016 voor:
Klanten-2016


Over Project014

Training, Events & Leerconcepten.

info@project014.com | http://www.project014.com