Over onsOver ons

Wij geloven in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn.

Ons doel is om studenten, starters en (young) professionals te trainen, te inspireren en te helpen aan een loopbaan waarbij zij eigenlijk geen vakantie nodig hebben. Daarom organiseren wij wekelijks diverse Trainingen, Events, Lesprogramma’s en (out-of-the-box) Leerconcepten

Dit doen wij als open inschrijving of incompany. Onze programma’s worden omschreven als interactief, vernieuwend en met veel humor. Leren mag namelijk best leuk zijn. Als je plezier maakt dan maak je het gelukshormoon endorfine aan, wat ook nog eens het leren makkelijker maakt. Je leert ook nog eens beter door het zelf te ervaren.

Project014 The Best Project You Will Ever Work On
Wat willen wij?

Bij Projectbureau 014 willen wij mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij richten wij ons op werkgevers, scholen, organisaties, studenten, werkenden en werkzoekenden en kijken naar de beste kansen voor iedereen, want mensen maken echt het verschil.

Sinds de oprichting van onze netwerkorganisatie in 2007 hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van educatieve projecten gericht op ‘Loopbaan, Personeel en Burgerschap‘.

De focus ligt op vernieuwing, loopbaaninspiratie & doeltreffendheid. Onze programma’s zijn de bouwstenen van een opleidingstraject en worden bij een organisatieverandering, on the job, op teamdagen of loopbaanevents ingezet.

Onze medewerkers
Onze medewerkers hebben allemaal een eigen specialisme, netwerk en achtergrond. Verder zijn zij jong en een tikje eigenwijs. Om ervoor te zorgen dat we zelf niet achter de feiten aan lopen of vervallen in routineus gedrag, hebben wij enerzijds een been in onze eigen vakgebieden en onderhouden we anderzijds nauw contact met onze doelgroep. Zij voeden ons dagelijks met frisse kennis, verbazende insights en hun ongezouten mening.


Meer dan tienduizend deelnemers

In de afgelopen jaren gingen duizenden mensen je voor. Wanneer kom jij?
Check de agenda van onze openbare programma’s op en schrijf je direct in.

PS: aan 86% van onze projecten kun je gratis deelnemen. Zo zijn wij (en onze partners)!


Contact

Kennismaken met ons of onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 010-8220761Ontvang ons GRATIS E-zine: